JUNI 22. Intimkonsert: Johnny Campbell og Jørgen Dretvik

 Ivar Matlaus inviterer til intim dobbeltkonsert og vorspiel med høykvalitets folk og visesang. Johnny Campbell har blitt litt av en Trondheims-venn og besøker bokkafeen for tredje gang. Med seg har han visepønkern Jørgen Dretvik. Doner så det svir til musikerne. De er på en omfattende turne og skal reise langt!

Jørgen Dretvik spiller shamanistisk VisePønk på trøndersk! Han har turnert hele landet å promotert musikken til debutskiva «Intærn Revolusjon» som kommer i 2018. Musikken handler om å penetrere seg selv inn til kjernen og løsrive seg fra ALL undertrykkelse!

www.youtube.com/watch?v=6ypywt7liJI&t=9s
www.facebook.com/jorgendretvikmusikk/

A fast, ruthless, uncompromising sound which lends its influences from far and wide. Johnny is also a humorous storyteller and recalls stories of touring from twenty countries and counting where he’s plied his trade. Embracing traditional music from Europe and sometimes frantic Bluegrass style picking, Johnny performs mostly self penned inspiring songs of protest, migration and debauchery.

www.youtube.com/watch?v=10a7fGKe9Hc
www.facebook.com/johnnycampbellmusic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: